Mnie trzech Panów z infolinii obiecywało że sprawdzą i oddzwonią, przez 2 miesiące żaden się nie odezwał, obyś miał więcej szczęściaC-Bass pisze:Do środy mają dać znać. Ale szczerze mówiąc - patrząc jak długo ten temat się już ciągnie - wiele bym sobie nie obiecywał. (jeśli czegoś się dowiem, oczywiście napiszę tutaj)
Antena zbiorcza, dostawcy Internetu / kablówki
Re: Antena zbiorcza, dostawcy Internetu / kablówki
Hmm... no to ciekawe.
Na razie żyję może trochę naiwną nadzieją, że to im powinno zależeć, bo mogą stracić klienta...
Ale może się dowiem czegoś o modelu sprzedażowym UPC
Na razie żyję może trochę naiwną nadzieją, że to im powinno zależeć, bo mogą stracić klienta...
Ale może się dowiem czegoś o modelu sprzedażowym UPC
Niech się mury pną do góry, niech kominy mają pion...
Oj dowiesz się, dowiesz... uwierz miC-Bass pisze:Ale może się dowiem czegoś o modelu sprzedażowym UPC
hmmm
podpisałem z supermedia, od miesiąca jest poprawnie....
będę się martwił za 2 lata
podpisałem z supermedia, od miesiąca jest poprawnie....
będę się martwił za 2 lata
Ja mam Internet w supermedia i jestem bardzo zadowolona. Polecam. Dobra cena i jakość usług.
Po tym jak mnie potraktowano, to gdyby nie to, że mam umowę jeszcze rok... być może też bym tak zrobił...
Ja na razie z UPC jestem zadowolony, dali modem Cisco (taki chciałem), połączenie jest stabilne i szybkie - tak więc jest to opinia nt. jakości samej usługi a nie modelu obsługi klienta. Telewizja jak telewizja - mało oglądam 
Od strony technicznej, mam takie same odczucia, dlatego tak mi zależało na tym, aby też tu weszli... z telewizją także mają lepszą ofertę niż Supermedia...
No niestety... mieliście rację. 2 dni po terminie - zero odpowiedzi.
Chyba trzeba przejść w tryb "administrator ma rację", ale w takim wypadku nie będę czekał na UPC. Chce mieć net i TV w momencie przeprowadzki, a nie że może za 3-4 miesiące będzie... a może do końca roku nie.
Sprawdziłem swoje papiery i szczęśliwie mogę wypowiedzieć bez konsekwencji, bo umowa przeszła już na czcas nieokreślony.
No nic... powodzenia, ja chyba wejdę w ofertę, która będzie dostępna od ręki. Jak to było z tym wróblem...
?!
Chyba trzeba przejść w tryb "administrator ma rację", ale w takim wypadku nie będę czekał na UPC. Chce mieć net i TV w momencie przeprowadzki, a nie że może za 3-4 miesiące będzie... a może do końca roku nie.
Sprawdziłem swoje papiery i szczęśliwie mogę wypowiedzieć bez konsekwencji, bo umowa przeszła już na czcas nieokreślony.
No nic... powodzenia, ja chyba wejdę w ofertę, która będzie dostępna od ręki. Jak to było z tym wróblem...
Niech się mury pną do góry, niech kominy mają pion...
TV masz od zaraz... bo jeno gniazdko w salonie jest podpięte do zewnętrznej anteny zbiorczej... brakuje tylko internetu...