Kupię komórkę lokatorską.
Kupię komórkę lokatorską.
Witam,
Kupię komórkę lokatorską najchętniej w budynku C (obecnie budynek Sowińskiego 53a)
Jesli jest ktoś zainteresowany sprzedażą proszę o info na prv.
Kupię komórkę lokatorską najchętniej w budynku C (obecnie budynek Sowińskiego 53a)
Jesli jest ktoś zainteresowany sprzedażą proszę o info na prv.
Re: Kupię komórkę lokatorską.
Witam,
ja również jestem zainteresowana kupnem całej bądź części komórki - w budynku B (wg starego nazewnictwa).
E
ja również jestem zainteresowana kupnem całej bądź części komórki - w budynku B (wg starego nazewnictwa).
E
Jeśli jest nas wiecej to może warto rozpoczać rozmowy z deweloperem o zagospodarowaniu miejsca na komórki lokatorskie - wiele miejsc parkingowych stoi wolnych.....
A może jest możliwe kupna miejsca parkingowego w 2-3 osoby i zabudowanie pod komurki .... ?
A może jest możliwe kupna miejsca parkingowego w 2-3 osoby i zabudowanie pod komurki .... ?
Ja również byłabym zainteresowana komórką.
Byłam skłonna kupić nawet w blokach dopiero co budowanych, ale Ronson poinformował mnie, ze w tych blokach w ogóle nie będzie komórek.
Myślę, że dobrym pomysłem jest zasugerowanie aby z czesci miejsc garażowych wygospodarować miejsce na komórki.
Byłam skłonna kupić nawet w blokach dopiero co budowanych, ale Ronson poinformował mnie, ze w tych blokach w ogóle nie będzie komórek.
Myślę, że dobrym pomysłem jest zasugerowanie aby z czesci miejsc garażowych wygospodarować miejsce na komórki.
ZaJaC pisze:Jeśli jest nas wiecej to może warto rozpoczać rozmowy z deweloperem o zagospodarowaniu miejsca na komórki lokatorskie - wiele miejsc parkingowych stoi wolnych.....
Nie ma możliwości przekształceń miejsc parkingowych w komórki lokatorskie. Są pewne postanowienia w planach miejscowych i pozwoleniach na budowę, które uniemożliwiają takich działań. Nie jest to możliwe z prawnego punktu widzenia, technicznego (rozwiązanie instalacyjne), użytkowego, no i chyba czysto logicznego

Witam,
Zainteresowany jestem kupnem komórki lokatorskiej, najlepiej w blokach przy ulicy Sowińskiego/Szulborskiej. Info proszę na priv.
Zainteresowany jestem kupnem komórki lokatorskiej, najlepiej w blokach przy ulicy Sowińskiego/Szulborskiej. Info proszę na priv.
witam,
Ja też jestem zainteresowana zakupem komórki lokatorskiej. Im bliżej budynku D tym lepiej. Proszę o kontakt.
pozdrawiam
Ja też jestem zainteresowana zakupem komórki lokatorskiej. Im bliżej budynku D tym lepiej. Proszę o kontakt.
pozdrawiam
ja też bym kupił 
PW
Popyt jest, tylko podaży nie ma

PW
Popyt jest, tylko podaży nie ma
Z tego co wiem komórki były sprzedawane jako lokal przynależny do mieszkania, ujęty w jego księdze wieczystej. Pomijając kwestie deficytu komórek na osiedlu nie jestem przekonany, czy taką komórkę w ogóle można sprzedać bez mieszkania.
Marcin Smolarek
53D
53D
dokładnie, też nie jestem pewna czy komórkę da się kupić bez mieszkania ale zawsze warto popytać. w wielu budynkach takich komórek w ogóle nie było a z pewnością by się przydały.