Porządek na klatkach, patio
Re: Porządek na klatkach, patio
Popieram. Czasem naprawde nie da sie przejsc/przejechac rowerem...
Rowniez popieram, w szczegolnosci, ze odnosze wrazenie, ze cale osiedle upodobalo sobie wejscie do klatki w budynku D. Blokowanie dojscia do klatki jest tutaj standardem (nie tylko zabawki, ale rowniez wozki stojace w poprzek, czy tez rowerki lezace na ziemi).
Ma to oczywiscie swoje zalety - czlowiek moze troche pokombinowac, poskakas przez przeszkody itp.
Ma to oczywiscie swoje zalety - czlowiek moze troche pokombinowac, poskakas przez przeszkody itp.

Też popieram. Mnóstwo porozrzucanych zabawek, piachu, itp......
Zdecydowanie słuszna uwaga...
-
- Potwierdzony mieszkaniec
- Budynek: 53G
Cieszę się, że nie tylko ja widzę w tym problem. Miejmy tylko nadzieję, że opiekunowie dzieci coś z tym zrobią.
Drive tastefully
-
Zachęcam wszystkich do wypowiedzenia się w ankiecie na temat jakości sprzątania.
-
Słuchajcie, ja naprawdę nie mam przyjemności w ciągłym czepianiu się "nowej ekipy", ale jest południe, a moja klatka wygląda po weekendzie nadal tak. Ile razy można kogoś upominać?

Maćku, już nie długo.
Ja też, na prawdę, powoli tracę cierpliwość do wiecznego upominania Firmy, która "za płotem" u sąsiadów jest w stanie dawać radę a u nas dawać ale nie powiem czego.
Właściciel Firmy KM Grunt został już poinformowany o fakapie jaki miał miejsce w weekend z odśnieżaniem i wczoraj rano z myciem klatek.
Piotr
Ja też, na prawdę, powoli tracę cierpliwość do wiecznego upominania Firmy, która "za płotem" u sąsiadów jest w stanie dawać radę a u nas dawać ale nie powiem czego.
Właściciel Firmy KM Grunt został już poinformowany o fakapie jaki miał miejsce w weekend z odśnieżaniem i wczoraj rano z myciem klatek.
Piotr
A to mnie zastanawia najbardziej.
Zwykłe lenistwo... albo bardziej eufemicznie - optymalizacja pracy