Żaluzje, rolety, plisy, a verdisowe okna
Re: Żaluzje, rolety, plisy, a verdisowe okna
Też mamy plisy we wszystkich oknach.
My mamy rzymskie z jednej strony mieszkania montowane do sufitu, drewniane w pokoju wnekowym montowane do sufitu (fakt ze sa ciezkie) i w kasecie w salonie. Generalnie wszystkie sa ok.
A kto ma rzymskie w salonie na 3-skrzydlowym oknie? Mozecie mi polecic firme od takich duzych rolet? Najchetniej woalowa bym zamontowala zamiast firanki
Ja mogę polecić firmę stylus.pl -zamówiłam rolety rzymskie z lnu.
Wyszły ślicznie:) można zamówić darmowe próbki materiału
Najlepiej zadzwonić do sklepu i omówić szczegóły przez telefon. Panie są bardzo miłe i wszystko cierpliwie objaśniały
W Warszawie wyceniałam rolety rzymskie i niestety ceny w stolicy są co najmniej 50% wyższe od netu.
Wyszły ślicznie:) można zamówić darmowe próbki materiału
Najlepiej zadzwonić do sklepu i omówić szczegóły przez telefon. Panie są bardzo miłe i wszystko cierpliwie objaśniały
W Warszawie wyceniałam rolety rzymskie i niestety ceny w stolicy są co najmniej 50% wyższe od netu.
Cześć 
Jesteśmy na etapie montowania rolet, a raczej ich wyboru.. nie zdecydowaliśmy się jeszcze na żadną firmę, stąd też mój post.
Czy możecie polecić firmy, które zajmują się roletami w przystępnych cenach? Jeszcze nie wiem jaki rodzaj zamontujemy... zastanawiamy się nad plisami albo roletami rzymskimi. Czy nie niszczą okien? Jakie są wasze doświadczenia?
Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
Pozdrawiam

Jesteśmy na etapie montowania rolet, a raczej ich wyboru.. nie zdecydowaliśmy się jeszcze na żadną firmę, stąd też mój post.
Czy możecie polecić firmy, które zajmują się roletami w przystępnych cenach? Jeszcze nie wiem jaki rodzaj zamontujemy... zastanawiamy się nad plisami albo roletami rzymskimi. Czy nie niszczą okien? Jakie są wasze doświadczenia?
Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
Pozdrawiam
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Cześć, H.M,
Ja mam plisy i jestem z nich zadowolony. Mogę polecić firmę, w której je kupiłem - terminowo, dobra cena i profile w kolorze zlewającym się idealnie z verdisowymi oknami. Nie zauważyłem żadnego negatywnego wpływu na okna.
Ja mam plisy i jestem z nich zadowolony. Mogę polecić firmę, w której je kupiłem - terminowo, dobra cena i profile w kolorze zlewającym się idealnie z verdisowymi oknami. Nie zauważyłem żadnego negatywnego wpływu na okna.
Witam,
Mam rolety dzień/noc firmy ubieramyokna.pl spokojnie mogę ja polecić, szybko sprawnie i w dobrej cenie.
Mam rolety dzień/noc firmy ubieramyokna.pl spokojnie mogę ja polecić, szybko sprawnie i w dobrej cenie.
-
- Budynek: 53E
Witam,
my polecamy firmę Sator (pan Dariusz Barszcz).
my polecamy firmę Sator (pan Dariusz Barszcz).
Kilka lat temu miałem kontakt do człowieka, który zrobił mi jedną stronę mieszkania w roletach i żaluzjach. Wyszło super i pod względem jakości i ceny. Zgubiłem gdzieś kontakt i teraz mam problem, bo poszukuję kogoś, kto zrobi to dobrze, za rozsądne pieniądze. 3 okna w salonie... macie kogoś sprawdzonego?
-
Ja polecam dikom.com.pl.