nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
Re: nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
Patrzę na to zdjęcie i nawet istniejących bloków LCC nie widzę, albo ja jestem ślepa, albo to jakaś ich stary projekt.
Chyba lara jestes jednak slepa 
Jak dla mnie fajnie to wyglada. W szczegolnosci, ze nasz fragment Szulborskiej jest 'slepy'.
Dzieki za zdjecie!!!

Jak dla mnie fajnie to wyglada. W szczegolnosci, ze nasz fragment Szulborskiej jest 'slepy'.
Dzieki za zdjecie!!!
No to faktycznie byłam ślepa, dzięki za podpowiedź, wogóle ich nie zauwazyłam, myślałam ze to naszekiwdul pisze:Podpowiedź

A tak wogóle to LCC to ma rozmach

"A tak wogóle to LCC to ma rozmach" - rzeczywiście mają rozmach.
Szczególnie jeżeli chodzi o architekturę urbanistyczną .
Może zaczęli się uczyć od JW Construction
Szczególnie jeżeli chodzi o architekturę urbanistyczną .
Może zaczęli się uczyć od JW Construction

Tez z JW mi sie skojarzylo.
Na tym zdjeciu nasze osiedle ginie, wiec latwo je przeoczyc Lara - sam mialem problem, zeby je zlokalizowac
Ciekawe, czy powstanie tam jakis dyskont oraz ktora ulica dojazdowa powstanie - z Wolskiej, czy z Redutowej?
Na tym zdjeciu nasze osiedle ginie, wiec latwo je przeoczyc Lara - sam mialem problem, zeby je zlokalizowac

Ciekawe, czy powstanie tam jakis dyskont oraz ktora ulica dojazdowa powstanie - z Wolskiej, czy z Redutowej?
Huh... kto w ogole dopuszcza do budowania takich pokrak jak ten blok w lewym gornym rogu ....
dziękuję kiwdul za podpowiedzi na rysunku - teraz już wszystko jasne
brakuje tylko do pełni szczęścia informacji kiedy bedzie ta nowa droga łącząca wolską z olbrachta
bo ja wiem, że jej nie będzie ale jak wtedy będzie wyglądał dojazd do tego nowego LC Corp? zrobią jakąś prowizorkę od Wolskiej?
brakuje tylko do pełni szczęścia informacji kiedy bedzie ta nowa droga łącząca wolską z olbrachta

bo ja wiem, że jej nie będzie ale jak wtedy będzie wyglądał dojazd do tego nowego LC Corp? zrobią jakąś prowizorkę od Wolskiej?
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Z niepotwierdzonych informacji, które do mnie dotarły - LC swoim potencjalnym nabywcom mówi, że planuje zrobić drogę dojazdową tylko do swojego osiedla. Dojazd z Fortu Wola do Człochowskiej, rondo przy naszym osiedlu i tym bardziej dojazd do Olbrachta będzie w gestii miasta.
a może ktoś się orientuje, czy chociaż ścieżka pieszo-rowerowa powstanie do Fortu Wola?