Parkowanie wzdłuż osiedla, stan ulic
Re: Parkowanie wzdłuż osiedla
Popieram inicjatywę. Wczoraj ledwo wjechałem do garażu. Parkowanie na podjeździe to już przesada.
Mnie najbardziej boli parkowanie na samym skrzyżowaniu Sowińskiego z Człuchowską oraz przy wjeździe do garażu. Ruch wahadłowy jakoś przeżyję, parkowanie na chodnikach też, bo pomimo, że sam mam miejsce garażowe, to rozumiem, że z miejscami jest ciężko. Ale zasłanianie widoczności na skrzyżowaniu to jest mocne przegięcie, bo jest po prostu niebezpieczne.
Najlepsze ze straz miejska i policja jezdzi tedy i ma to wszystko w powazaniu... szczegolnie nieprawidlowe parkowanie w obrebie przejsc dla pieszych. Jak z komedi polskiej ta cala sytuacja 

Przyjechalo wlasnie 4 panow ze strazy i mowia ze bedzie tryb blokadowy. Odholowac nie dadza rady.
Jednak odholowuja.
Już drugie auto zgarniają chyba. Jutro nie trzeba będzie jeździć na mijankę 

Parkowanie za blisko przejscia oraz na podwojnej ciaglej. 
Pusto. Mozna wyjsc zrobic zdjecie.
Dziekujemy za uwage.

Pusto. Mozna wyjsc zrobic zdjecie.
Dziekujemy za uwage.
Szczerze mówiąc w końcu się ktoś za to wziął. Ciekaw jestem kto był na tyle upierdliwy że zgłosił całość do straży miejskiej. Bo strażacy wielokrotnie już tędy jeździli i nic nie robili a tu nagle z cicha pęk łup 

Może to i zabawne, ale jeśli któryś sąsiad tam parkował to na pewno podziękuje 

Tylko kto w dzisiejszych czasach wydaje kupe kasy na mieszkanie na takim osiedlu i nie kupuje miejsca parkingowego w garażu?