Opłaty Użytkowanie + podatek
Opłaty Użytkowanie + podatek
Drodzy sąsiedzi z bud E/F/G (Wspólnota 2)
Czy dostaliście już zawiadomienie o opłatach?
Ja otrzymałam użytkowanie ale o podatku ani widu ani słychu a termin się zbliża....
Czy dostaliście już zawiadomienie o opłatach?
Ja otrzymałam użytkowanie ale o podatku ani widu ani słychu a termin się zbliża....
Re: Opłaty Użytkowanie + podatek
nie ma jeszcze podatku od nieruchomości
A czy termin płatności nie jest 15/03?
nie stresujcie się, dopiero I etap dostał podatek, II, III, i IV długo jeszcze poczeka
-
- Potwierdzony mieszkaniec
- Budynek: 53E
Ewelina kiedy dostalas info o uzytkowaniu wieczystym i jaka droga? My do tej pory nic nie mamy... ani w temacie uzytkowania ani podatku...
Nam notariusz mowil, ze do konca marca jest termin
Nam notariusz mowil, ze do konca marca jest termin
użytkowanie dostałam poleconym (awizo w skrzyneczce). Użytkowanie jest płatne całościowo do 31/03
Podatek - dzwoniłam do ratusza na początku lutego i powiedziano mi, że są w trakcie rozsyłania ale nic nie mam
Podatek chyba się ratami płaci co kwartał: do 15/03 15/06 15/09 15/12.. ale nie jestem pewna.
Podatek - dzwoniłam do ratusza na początku lutego i powiedziano mi, że są w trakcie rozsyłania ale nic nie mam
Podatek chyba się ratami płaci co kwartał: do 15/03 15/06 15/09 15/12.. ale nie jestem pewna.
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Podatek można płacić co kwartał, można też w całości.
Zadzwońcie upewnić się, że o Was wiedzą. Jeśli nie doślą na czas z ich winy (często mają nawał roboty z nowymi budynkami), to oczywiście termin marcowy Was nie obowiązuje.
Numery, więcej informacji, itp., itd. tutaj.
Zadzwońcie upewnić się, że o Was wiedzą. Jeśli nie doślą na czas z ich winy (często mają nawał roboty z nowymi budynkami), to oczywiście termin marcowy Was nie obowiązuje.
Numery, więcej informacji, itp., itd. tutaj.
Witam, przyszło naliczenie podatku od nieruchomości - budynek F. Zaglądajcie do skrzynek 

Czy w pierwszej wspólnocie też już ktoś dostał podatek od nieruchomości???
Tak. W marcu.