nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
Re: nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
Każdy czubek własnego nosa jedynie widzi...
Konsekwencja opiewania kapitalizmu jako filozofii zyciowej, a nie systemu ekonomicznegoKris pisze:Każdy czubek własnego nosa jedynie widzi...

Najlepszy byl gosc, ktory jakis czas temu zaparkowal na noc ... na wjezdzie, a co. Wracalem bardzo pozno i stal - rano jak wyjezdzalem stal nadal. Dobrze, ze bylem trzezwy za kierownica bo bym go zarysowal

Chyba trzeba na allegro karne k... zamowic

Krsi, w takim razie sam sie zajmij tamta czescia ulicy, a ja sie zajme ta, ktora mnie dotyczy. I tak wiele mieszkancow na tym skorzysta. Sam narzekasz, a do roboty sie nie wezmiesz. Poza tym idac tropem Twojego rozumowania, powinienem sie zajac zlym parkowaniem na calej Woli - gratulujeKris pisze:Każdy czubek własnego nosa jedynie widzi...

Mówię tylko, że jeśli już ktoś się wziął za tą sprawę, ma 'ogarnięte' kontakty itp., to rozszerzenie swojego działania o 20m dalej już nie jest tak samo pracochłonne, jak zrobienie tego od zera... ale spoko, ja sobie dam radę 

Chyba dzis rano komus zderzak wzial i sie odpadl ...
Taaa, o mało nie wjechałem rano na na ten zderzak.Nod pisze:Chyba dzis rano komus zderzak wzial i sie odpadl ...
Coś mi się wydaje, że właściciel tego mercedesa będzie lepiej dobierał miejsce do zaparkowania w przyszłości.
Sumienie mam czyste. Nieużywane.
Ja bylem jakis czas temu swiadkiem, jak przechodzin zahaczyl o lusterko samochodu stojacego na chodniku - na zakazie. Lusterko poszlo w drzazgi.
Sposoby brutalne... ale czasem nic innego nie działa...
Lc corp poinformowal na ich stronie ze startuja z budowa 3-ego etapu w polowie roku:
" Aktualnie trwają prace nad rozpoczęciem budowy kolejnych etapów od ul. Nakielskiej. Rozpoczęcie realizacji III etapu przewidziana w II połowie 2016 roku"
http://www.lcc.pl/pl/na-woli/o-inwestycji
Niedlugo powinny sie pojawic ciezarowki i zurawie na dawnej dzialce pho.
Oby tylko ciezarowki na teren budowy dojezdzaly od polczynskiej...
" Aktualnie trwają prace nad rozpoczęciem budowy kolejnych etapów od ul. Nakielskiej. Rozpoczęcie realizacji III etapu przewidziana w II połowie 2016 roku"
http://www.lcc.pl/pl/na-woli/o-inwestycji
Niedlugo powinny sie pojawic ciezarowki i zurawie na dawnej dzialce pho.
Oby tylko ciezarowki na teren budowy dojezdzaly od polczynskiej...
Dzisiaj mijałam ciężarówki z kontenerami dla budowlańców i jechały od naszej strony - Szulborska - do Nakielskiej...
Zastanawiam się czy mamy jako Mieszkańcy wpływ na ograniczenie też świeżo remontowanej drogi przed ciężkim sprzętem...
Zastanawiam się czy mamy jako Mieszkańcy wpływ na ograniczenie też świeżo remontowanej drogi przed ciężkim sprzętem...
Pozdrawiam
Justa
Justa