Co za baran myślał nad tą instalacją? Ciekaw jestem czy nasz szanowny Ronson to w ogóle czyta? Może jeszcze teraz Ronson nas odeśle do redNet? A redNet powie, że to developer i znowu się zacznie. Kabli w peszlach brak, anteny naziemnej brak, kablówki brak. Zamurujcie mi jeszcze wyjazd z garażu i wstawcie kraty w okna... Najgorsze jest to, że to jest robota na 15 minut na puszkę a biurokracja naszego To-Nie-Jest-Nasz-Problem-Ronsona zrobi z tego kilka tygodni. Chciałbym to odszczekać, ale jak dla mnie to do końca marca nie spodziewam się jakiejkolwiek zmiany, skoro UPC mówi na czas "bliżej nieokreślony"...
Do mnie też zadzwonili, że odwołują. Jeśli do czasu instalacji UPC podniesie ceny na pakiety promocyjne, to występuje do Ronsona o zwrot różnicy za cały 24 miesięczny okres obowiązywania umowy z UPC.
U mnie również dziś odwołali. Zawitali jednak do mnie panowie usuwający usterkę, która miała być tego przyczyną. Przeciągnęli kabel z klatki do mieszkania. Powiedzieli, ze skoro im się to udało to w teorii mogą już podłączać. Telefonu z biura nie dostałam, ale po tej akcji sama zapisałam się na kolejny termin (w środę).