Okoliczne sklepy i lokale usługowe
Re: Okoliczne sklepy i lokale usługowe
Na mapie pokazuje mi, że jest na Połczyńskiej, ale zdjęcie google earth jest dość stare, więc trzeba po prostu tam pojechać 

Jeśli chodzi o Lidla to raczej na Księcia Bolesława - łatwiejszy i szybszy dojazd
Odnośnie Lidla - nie lepiej na Wolską19?
Ani Księcia Bolesława, ani Wolska, najbliżej i z najłatwiejszym dojazdem jest Lidl na Powstańców Śląskich 72 vis a vis Ratusza - Bemowo.
Lokale usługowe
Witajcie 
Mam do Was pytanie....co sądzicie o lokalach użytkowych na naszym osiedlu ? Czy przydałyby sie jeszcze jakieś nowe ?
Pozdrawiam Wszystkich

Mam do Was pytanie....co sądzicie o lokalach użytkowych na naszym osiedlu ? Czy przydałyby sie jeszcze jakieś nowe ?
Pozdrawiam Wszystkich

Re: Lokale usługowe
Dużo lokali usługowych widnieje na stronie Ronsona jako lokale na sprzedaż: http://verdis.ronson.pl/lokale-uzytkowe/
Jeśli miałyby się one zapełnić to przydałaby się apteka, dobry mięsny ze świeżym zaopatrzeniem- z tym zawsze jest ciężko... i nie miałabym nic przeciwko jakby był na osiedlu mały, kameralny bar mleczny oferujące tanie i smaczne domowe obiadki:D
Jeśli miałyby się one zapełnić to przydałaby się apteka, dobry mięsny ze świeżym zaopatrzeniem- z tym zawsze jest ciężko... i nie miałabym nic przeciwko jakby był na osiedlu mały, kameralny bar mleczny oferujące tanie i smaczne domowe obiadki:D
abel pisze: Czy coś wiadomo w sprawie tej kawiarni? Prawda to?
Tak to prawda....kawiarnia Natural Cafe juz działa od 16 maja 2015 r.
Jak Wam się podoba ta kawiarnia?
Pozdrawiam
Pytanie do pań:
czy któraś z Was korzystała z usług lokalnych kosmetyczek? Pytam pod kątem manicure hybrydowego. Jest potrzebna dobra kosmetyczka w okolicy
czy któraś z Was korzystała z usług lokalnych kosmetyczek? Pytam pod kątem manicure hybrydowego. Jest potrzebna dobra kosmetyczka w okolicy

Ja polecam We Love Nails na Olbrachta zaraz za DentalSpa. 4 dziewczyny, które lubią co robią, ciagle się szkołą i rovią naprawdę dokładnie 

Pozdrawiam
Justa
Justa