Dzień dobry:)
jesteśmy Państwa sąsiadami z budynku G z 2 piętra
mnie również ostatnio zainteresowały te śmieci na terenie przed budynkami FGH i zastanawiam się czy to tylko od budowy i one później znikną czy też zostaną i będą 'ozdobą' krajobrazu przed oknem...
Mi również miło.
no tak, z tymi co są w "lasku" (tych krzaczkach tam....) to pewnie ciężko, zrobię kiedyś "dzień ziemi na osiedlu verdis" i się ich wszystkich pozbędzie... ale z tymi, co jasne jest, że to z budowy to zakładam, że się tego pozbędą? Czy jestem nazbyt naiwna?
Ania pisze:Dzień dobry:)
jesteśmy Państwa sąsiadami z budynku G z 2 piętra
mnie również ostatnio zainteresowały te śmieci na terenie przed budynkami FGH i zastanawiam się czy to tylko od budowy i one później znikną czy też zostaną i będą 'ozdobą' krajobrazu przed oknem...
pozdrawiam!
Witam również nową sąsiadkę:)
śmieci z budowy zapewne będą usunięte ale śmieci w "lasku" zapewne będą kwitły i na wiosnę zakwitną jeszcze bardziej:) Pomysł ze sprzątaniem nie jest zły... chyba, że deweloper to poogarnia- kto wie:)
Miło mi Aga_Lk.
Chyba najlepiej jest polegać na sobie, deweloper nie sądzę by to ogarnął bo jakby nie było nie jest to teren inwestycji. Ale masz rację, kto wie, warto zapytać.
Tak i jak na balkonach mleczne szkło podoba mi się bardzo, to uważam że zamontowanie mlecznego szkła jako zabezpieczenie przy dużych oknach - uważam za niezbyt szczęśliwy pomysł. Wolałabym mieć to okno przejrzyste w całości a nie w połowie
Na spotkaniu w Grudniu jak pytałem Dewelopera nic nie chciał powiedzieć odnośnie terminu oddania mieszkań. Niemniej jednak był mały uśmiech i myślę, że termin wcześniejszy niż Kwiecień jest całkiem realny.