Firma, która to wykonuje musi mieć bardzo korzystną umowę, a zniszczony trawnik i niedoróbki przy odbiorze przykryje śnieg - na taką strategię to wygląda
Dobrze, że wyrównują ścieżki tylko szkoda, że kurzy się z tego jak na polnej drodze...
Powiedzcie mi, co to za posesja ogrodzona siatką jakimś azbestem czy czymś po prawej stronie ul. Sowińskiego zaraz przed budynkami Ronsona.
Kto tym niechlujstwem gospodaruje? Widziałem że coś tam się spaliło.
Mam nadzieję że jak będą robić remont Sowińskiego to buldożer zrobi z tym porządek.
Raczej ciężko będzie się tej rudery pozbyć. Tam jest chyba skomplikowana kwestia dotycząca własności - jak dobrze pamiętam tłumaczenia kogoś z działu sprzedaży Ronsona. Jakby tam nie było problemów to już dawno by tam stał kolejny blok Ronsona
Jako osoba która ma balkon bezpośrednio na owy teren - mam nadzieję, że nie wiele tam się zmieni - wolę rudery, a wiosną piękne zielone drzewa niż balkon sąsiada czy parking pod supermarketem.
Dzisiaj w informacjach na temat nowych inwestycji pojawiła się nowa inwestycja w okolicy - Atlas Estates czeka na pozwolenie na budowę i planują w tym roku ruszyć z budową i sprzedażą: Apartamenty Nakielska - adres Nakielska 5
ciekaw jestem tylko czy zagospodarowane będzie to pole przed cmentarzem, czy też wykupili siedzibę gaz serwis?