Brama garażowa
Re: Brama garażowa
Można, ale tu chodzi aby rozwiązać także problem stania na wjazdach/świetle wjazdów... nie dość, że auta są zaparkowane na podjeździe, to jeszcze w świetle wyjazdu stoją auta jak np. sławetne auto Hochland... 

Własność wspólnoty kończy się mniej więcej w połowie chodnika przylegającego do budynków, dla tego to właśnie miasto musi postawić znaki :/Justa pisze:Na prywatnej posesji nie możemy sami postawić?
No dobrze, nie przeskoczymy tego, ale może wystąpimy jako Wspólnota o postawienie takich znaków?
Pozdrawiam
Justa
Justa
Straż Miejska nie reaguje zupełnie na telefony. Rozmawiałem z Panem m Patrykiem, będą próbować z ochroną wyłapywać delikwentów.
najgorsze, że to na 90% mieszkańcy naszych bloków,
a najśmieszniejsze, że przeszkadza to tylko 5 osobom z forum, jacyś nienormalni jesteśmy
najgorsze, że to na 90% mieszkańcy naszych bloków,
a najśmieszniejsze, że przeszkadza to tylko 5 osobom z forum, jacyś nienormalni jesteśmy

Przecież we wjeździe nie można parkować i nie musi tam być znaku, ale swoją drogą to idiotyzm tak parkować
Zepsuta brama tez zastawiona, ktos postawil auto w poprzek na wjezdzie
Być może nie wszyscy zorientowali się, że ten wyjazd jest już czynny. A skoro tak, to nie zaszkodzi ich o tym poinformować, bo forum z tego co widać nie czytają. Pierwsze cztery kartki rozdane, Wam też polecam druknąć sobie kilka i przy okazji zostawiać nieogarniętym sąsiadom za wycieraczkami.
a propos wyjazdu przy 3 etapie, nie sądzicie, że ta brama podnosi się szybciej niż ta od Czułchowskiej?
Fajnie byłoby gdyby przy okazji naprawy bramy poprawili także szybkość podnoszenia się..
Pozdr
Marcin
Fajnie byłoby gdyby przy okazji naprawy bramy poprawili także szybkość podnoszenia się..
Pozdr
Marcin
malin, tak podnosi się szybciej... o ile wiem, to miałby być prowadzone jakieś prace gwarancyjne na tej pomiędzy I a II etapem...
P.S. Dziś znów zaparkowane samochody na podjeździe... nie mam już siły do chamstwa tych ludzi...
P.S. Dziś znów zaparkowane samochody na podjeździe... nie mam już siły do chamstwa tych ludzi...