Zakłócenia dostaw wody, awarie ogrzewania
Re: Zakłócenia dostaw wody, awarie ogrzewania
Grubsza afera. Na razie nie będzie wody i prądu - coś się spaliło. Producent-gwarant jest nieuchwytny, więc p. Patryk i ekipa konserwatorów będą robili to na własną rękę, byśmy nie byli zmuszeni do spędzenia weekendu bez ciepłej wody.
Termin naprawy usterki niestety nieznany, zaczynają dopiero rozbierać wadliwe urządzenia.
Termin naprawy usterki niestety nieznany, zaczynają dopiero rozbierać wadliwe urządzenia.
Do mnie p. Patryk śpiewał jeszcze gorzej... że ma nadzieję, że nie spędzimy weekendu bez ciepłej wody i PRĄDU. Nie zagwarantował też że dziś będzie prąd... i nie wie tez kiedy go włączą.
Ktory budynek? Bo juz zaczynam sie bac o lodowke
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Jakieś postępy?
nie wiem czy problem nie dotyczy całej inwestycji...
W 53 A (bud.C) przed południem wszytko było OK. Woda zimna, ciepła, prąd i wentylacja działały. No chyba, że awaria już objęła całe osiedle. Ale o tym przekonam się po powrocie z pracy 

Budynek obecne B. Nie wiem czy już działa, czy nie bo nie ma mnie w domu 

-
- Administrator osiedla
Dot. budynków 53B oraz 53C
Szanowni Państwo,
Informujemy, iż z powodu awarii do dnia 11.08 nie będą Państwo mieli ciepłej wody. Usterkę związaną z prądem udało się usunąć, natomiast uszkodzone elementy węzła zostały zamówione i dotrą w poniedziałek.
Za utrudnienia przepraszamy w imieniu swoim oraz wykonawcy instalacji.
W razie pytań proszę dzwonić.
Szanowni Państwo,
Informujemy, iż z powodu awarii do dnia 11.08 nie będą Państwo mieli ciepłej wody. Usterkę związaną z prądem udało się usunąć, natomiast uszkodzone elementy węzła zostały zamówione i dotrą w poniedziałek.
Za utrudnienia przepraszamy w imieniu swoim oraz wykonawcy instalacji.
W razie pytań proszę dzwonić.
Zepsuła się pompa i pompa została zamówiona.
1) Nie rozumiem tylko, dlaczego dopiero NA PONIEDZIAŁEK? Czego jest to kwestią? Bo mam nadzieję, że nie transportu, gdyż chyba powszechnie wiadomy jest fakt, iż istnieją przesyłki kurierskie dostarczane w mega szybkim czasie, w każdy dzień roku??? Jest to tylko kwestia ceny.
Podobnie jak montaż.
2) Czy została zamówiona druga pompa, NA ZAPAS (skoro jest to tak rzadki rodzaj pompy, że nie ma jej w Wwie)? Pytanie nie jest bezpodstawne, gdyż na naszym osiedlu, oddanym do użytku niecałe 2 lata temu, CO CHWILĘ coś się psuje, nie ma miesiąca bez jakiejś usterki????
Mam nadzieję uzyskać odpowiedzi na te pytania od administracji.
1) Nie rozumiem tylko, dlaczego dopiero NA PONIEDZIAŁEK? Czego jest to kwestią? Bo mam nadzieję, że nie transportu, gdyż chyba powszechnie wiadomy jest fakt, iż istnieją przesyłki kurierskie dostarczane w mega szybkim czasie, w każdy dzień roku??? Jest to tylko kwestia ceny.
Podobnie jak montaż.
2) Czy została zamówiona druga pompa, NA ZAPAS (skoro jest to tak rzadki rodzaj pompy, że nie ma jej w Wwie)? Pytanie nie jest bezpodstawne, gdyż na naszym osiedlu, oddanym do użytku niecałe 2 lata temu, CO CHWILĘ coś się psuje, nie ma miesiąca bez jakiejś usterki????
Mam nadzieję uzyskać odpowiedzi na te pytania od administracji.
Przeprosiny przeprosinami, ale przez trzy dni nie ma/nie będzie ciepłej wody... ... ... ...