ja również głosowałam na 19. Warto, zajmuje tylko chwilkę, a można poprawić jakość życia
Poza tym zgodnie z sugestią forumowiczów zagłosowałam na poz. 14
Jeżeli nie macie konkretnych pomysłów, proszę również o zagłosowanie na poz. 34 "Dostosowanie przejścia pod ul. Wolską do wózków inwalidzkich i dziecięcych"
Ja jeszcze polecam projekt nr 7 z ogólnodzielnicowych - Street workout w parku Powstańców Warszawy. Ten który działa na Bemowie jest całkiem ciekawy i na pewno by nom się przydał podobny do poćwiczenia, czy rozgrzewki przed bieganiem
Może warto pomyśleć o wywieszeniu jakiejś informacji o projektach/głosowaniu na klatkach schodowych? Forum przegląda tylko część mieszkańców i obawiam się, że sąsiedzi z Odolan mogą nas totalnie przegłosować...
Pamiętajcie, że w głosowaniu mogą brać udział również niepełnoletni - za zgodą Rodziców. Także, jeśli ktoś z Was ma dzieciaczki, to każdy głos jest na wagę złota
Głosowanie jest jawne. Musisz podać swoje dane: imię i nazwisko, PESEL, adres zamieszkania i adres e-mail.
Podany przez Ciebie adres e-mail w głosowaniu może zostać użyty tylko raz!
Po oddaniu przez Ciebie głosu, wyślemy mail z linkiem potwierdzającym - link musisz otworzyć najpóźniej do 30 czerwca do godz. 23:59:59.
Dopiero wtedy Twój głos zostanie uznany za ważny!
W celu ułatwienia weryfikacji zachęcamy do podania numeru Karty Warszawiaka lub Karty Młodego Warszawiaka. Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią, Twój opiekun prawny musi wyrazić zgodę na Twój udział w głosowaniu.
Specjalne oświadczenie wyświetli się po wpisaniu przez Ciebie numeru PESEL, pozostałych danych i kliknięciu "Dalej".
Jeżeli jesteś cudzoziemcem/cudzoziemką, mieszkasz w Warszawie i nie masz numeru PESEL, przed rozpoczęciem głosowania zgłoś się do Urzędu Dzielnicy z ważnym dokumentem podróży wydanym przez państwo, którego jesteś obywatelem/obywatelką oraz złożyć oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych. Dopiero po tym możesz głosować.