Okoliczne sklepy i lokale usługowe

Sprawy dotyczące mieszkańców obu Wspólnot
Konkordat
Potwierdzony mieszkaniec
Budynek: 53D

usługi w okolicy

Post autor: Konkordat »

Czy może ktoś podać namiary na zaufany serwis rowerowy w okolicy?

Jakiego stomatologa polecacie?
Kris
Potwierdzony mieszkaniec

Re: usługi w okolicy

Post autor: Kris »

Konkordat pisze:Jakiego stomatologa polecacie?
Zależy, czy pytasz o prywatnego, czy 'państwowego'... ja korzystam z usług EnelMed w BlueCity i tam masz bardzo dobrą dentystkę Martę Dobrowolską...
jaswil
Potwierdzony mieszkaniec

Re: usługi w okolicy

Post autor: jaswil »

Konkordat pisze:Czy może ktoś podać namiary na zaufany serwis rowerowy w okolicy?
ostatnio korzystałem z serwisu Olsh blisko nas na górczewskiej - http://www.olsh.pl/
jestem zadowolony z efektów pracy tych ludzi.
Pozdrawiam
Justa
Potwierdzony mieszkaniec

Re: Okoliczne sklepy i lokale usługowe

Post autor: Justa »

Ja ostatnio miałam okazję skorzystać z usług dentysty dziecięcego na Olbrachta - Dental Spa - całkiem fajna dentystka, szybko pracuje, ma dobry kontakt z dzieckiem.
Ekstrakcję mleczaka robiliśmy za to u stomatologa na Sulborskiej (na przeciwko). I również pozytywne odczucia. Dentystka młoda, ale sprawnie poradziła sobie z zabiegiem.
Pozdrawiam

Justa
Marinna
Potwierdzony mieszkaniec

Post autor: Marinna »

na Szulborskiej jest całkiem fajna dentystka, delikatna i miła. Tyle że dość drogo, leczenie ze znieczuleniem 200 zł.
moon
Potwierdzony mieszkaniec

Post autor: moon »

Ja za to odradzam kosmetyczke w Sawa Dom obok kwiaciarni. Poszlam na manicure hybrydowy, zaplacilam 70zl. Na drugi dzien odprysnely 2 paznokcie, pojechalam do Wola parku na naprawe, przy sciaganiu resztek okazalo sie, ze to nie hybryda tylko jakis slaby zel. Nie odchodzil po acetonie, trzeba bylo spilowywac. Za to hybryda z wola parku pieknie zeszla po acetonie
Kris
Potwierdzony mieszkaniec

Post autor: Kris »

moon pisze:Ja za to odradzam kosmetyczke w Sawa Dom obok kwiaciarni. Poszlam na manicure hybrydowy, zaplacilam 70zl.
Za jakiś czas powstanie na Naszym osiedlu firma, świadcząca usługi mobilne, więc taki zabieg będziesz mogła wykonać u siebie w domku... :)
zieloni
Potwierdzony mieszkaniec

Post autor: zieloni »

moon pisze:Ja za to odradzam kosmetyczke w Sawa Dom obok kwiaciarni. Poszlam na manicure hybrydowy, zaplacilam 70zl. Na drugi dzien odprysnely 2 paznokcie, pojechalam do Wola parku na naprawe, przy sciaganiu resztek okazalo sie, ze to nie hybryda tylko jakis slaby zel. Nie odchodzil po acetonie, trzeba bylo spilowywac. Za to hybryda z wola parku pieknie zeszla po acetonie
również odradzam, ale fryzjera. Bardzo słabe upięcie i bardzo nieprzyjemna obsługa!
osverdis.pl
Potwierdzony mieszkaniec

Post autor: osverdis.pl »

Wraca temat sklepu spożywczego w budynku 53D. Podobno właściciel za zgodę na sprzedaż alkoholu chce zapłacić wspólnocie 10000zł + ewentualnie zaoferować pomoc w instalacji monitoringu w garażu. W najbliższym czasie ma odbyć się spotkanie w tej sprawie.

Nie wiem jak Wy, ale ja nadal jestem przeciw. 10k to nie jest kwota, która jest warta opisywanych już niedogodności związanych z istnieniem takiego sklepu (zwłaszcza jak zapłaci się od niej podatek).
Konkordat
Potwierdzony mieszkaniec

Post autor: Konkordat »

Może to start do negocjacji...
ODPOWIEDZ