Okoliczne sklepy i lokale usługowe
usługi w okolicy
Czy może ktoś podać namiary na zaufany serwis rowerowy w okolicy?
Jakiego stomatologa polecacie?
Jakiego stomatologa polecacie?
Re: usługi w okolicy
Zależy, czy pytasz o prywatnego, czy 'państwowego'... ja korzystam z usług EnelMed w BlueCity i tam masz bardzo dobrą dentystkę Martę Dobrowolską...Konkordat pisze:Jakiego stomatologa polecacie?
Re: usługi w okolicy
ostatnio korzystałem z serwisu Olsh blisko nas na górczewskiej - http://www.olsh.pl/Konkordat pisze:Czy może ktoś podać namiary na zaufany serwis rowerowy w okolicy?
jestem zadowolony z efektów pracy tych ludzi.
Pozdrawiam
Re: Okoliczne sklepy i lokale usługowe
Ja ostatnio miałam okazję skorzystać z usług dentysty dziecięcego na Olbrachta - Dental Spa - całkiem fajna dentystka, szybko pracuje, ma dobry kontakt z dzieckiem.
Ekstrakcję mleczaka robiliśmy za to u stomatologa na Sulborskiej (na przeciwko). I również pozytywne odczucia. Dentystka młoda, ale sprawnie poradziła sobie z zabiegiem.
Ekstrakcję mleczaka robiliśmy za to u stomatologa na Sulborskiej (na przeciwko). I również pozytywne odczucia. Dentystka młoda, ale sprawnie poradziła sobie z zabiegiem.
Pozdrawiam
Justa
Justa
na Szulborskiej jest całkiem fajna dentystka, delikatna i miła. Tyle że dość drogo, leczenie ze znieczuleniem 200 zł.
Ja za to odradzam kosmetyczke w Sawa Dom obok kwiaciarni. Poszlam na manicure hybrydowy, zaplacilam 70zl. Na drugi dzien odprysnely 2 paznokcie, pojechalam do Wola parku na naprawe, przy sciaganiu resztek okazalo sie, ze to nie hybryda tylko jakis slaby zel. Nie odchodzil po acetonie, trzeba bylo spilowywac. Za to hybryda z wola parku pieknie zeszla po acetonie
Za jakiś czas powstanie na Naszym osiedlu firma, świadcząca usługi mobilne, więc taki zabieg będziesz mogła wykonać u siebie w domku...moon pisze:Ja za to odradzam kosmetyczke w Sawa Dom obok kwiaciarni. Poszlam na manicure hybrydowy, zaplacilam 70zl.

również odradzam, ale fryzjera. Bardzo słabe upięcie i bardzo nieprzyjemna obsługa!moon pisze:Ja za to odradzam kosmetyczke w Sawa Dom obok kwiaciarni. Poszlam na manicure hybrydowy, zaplacilam 70zl. Na drugi dzien odprysnely 2 paznokcie, pojechalam do Wola parku na naprawe, przy sciaganiu resztek okazalo sie, ze to nie hybryda tylko jakis slaby zel. Nie odchodzil po acetonie, trzeba bylo spilowywac. Za to hybryda z wola parku pieknie zeszla po acetonie
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Wraca temat sklepu spożywczego w budynku 53D. Podobno właściciel za zgodę na sprzedaż alkoholu chce zapłacić wspólnocie 10000zł + ewentualnie zaoferować pomoc w instalacji monitoringu w garażu. W najbliższym czasie ma odbyć się spotkanie w tej sprawie.
Nie wiem jak Wy, ale ja nadal jestem przeciw. 10k to nie jest kwota, która jest warta opisywanych już niedogodności związanych z istnieniem takiego sklepu (zwłaszcza jak zapłaci się od niej podatek).
Nie wiem jak Wy, ale ja nadal jestem przeciw. 10k to nie jest kwota, która jest warta opisywanych już niedogodności związanych z istnieniem takiego sklepu (zwłaszcza jak zapłaci się od niej podatek).
Może to start do negocjacji...