Czy ktoś z Państwa robił zmiany w systemie wentylacyjnym ??
muszę opuścić sufit w kuchni,, co wiąże się z przeniesieniem kratki wentylacyjnej. czy stosowaliście Państwo podobne zmiany ? na co zwrócic uwage ? co na to Ronson ?
Wentylacja - zmiany
Re: Wentylacja - zmiany
Kratek nie powinno się ruszać. My przez modyfikacje sąsiadów nie mieliśmy w ogóle wentylacji (mieszkamy na parterze). Było to bardzo problematyczne, od nadmiaru wilgoci w mieszkaniu wypaczyły nam się drzwi do łazienki.
Chyba najlepiej skontaktować się w tej sprawie z Administracją
Jeszcze jedno, uprzedzając
Dla mnie to też jest słabe, że jesteśmy wszyscy od siebie uzależnieni.
Chyba najlepiej skontaktować się w tej sprawie z Administracją

Jeszcze jedno, uprzedzając

Marinna pisze:Czy ktoś z Państwa robił zmiany w systemie wentylacyjnym ??
muszę opuścić sufit w kuchni,, co wiąże się z przeniesieniem kratki wentylacyjnej. czy stosowaliście Państwo podobne zmiany ? na co zwrócic uwage ? co na to Ronson ?
My robiliśmy, generalnie ze względu na gwarancję wykonawcy nie można samemu robić żadnych zmian. Pozostaje wykonanie zmian przez wykonawcę, tak że później nie marudzili przy jakichś problemach i tak żeby nie narobić kłopotów innym mieszkańcom.
Kontakt do wykonawcy Przemysław Piątek 691 980 780
Pozdr
Marcin
Ps. brzmi jak reklama, ale nie jestem związany w żaden sposób z tą firmą
Zgadzam się w 1000 procentach. Ruszenie tego cuda wentylacyjnego wiaze sie z potencjalnymi konsekwencjami. U mnie wentylacja wwiewa powietrze ...
Jak bedzie trzeba pojde do sadu aby przywrocic stan normalny. To oznacza cofniecie zmian w czesciach wspolnych.
Jak bedzie trzeba pojde do sadu aby przywrocic stan normalny. To oznacza cofniecie zmian w czesciach wspolnych.