Postęp prac - I etap
Re: Postęp prac
Tak patrze na zdjecie. A gdzie domofon?
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Na zdjęciu samego domofonu nie ma, ale powinien być na prawo od klamki, tam skąd wystają kable.se7en pisze:Tak patrze na zdjecie. A gdzie domofon?
Chyba listopad przestał być pewniakiem. Z artykułu o najnowszej promocji Ronsona (z 25.10.2012):
Programem objęte są wszystkie mieszkania w projektach:
Verdis na Woli (I etap zostanie oddany do użytku na przełomie listopada i grudnia, II etap to październik 2013 r. - pierwszy budynek oraz marzec 2014 r. – drugi budynek).
Programem objęte są wszystkie mieszkania w projektach:
Verdis na Woli (I etap zostanie oddany do użytku na przełomie listopada i grudnia, II etap to październik 2013 r. - pierwszy budynek oraz marzec 2014 r. – drugi budynek).
Witam.
Byłem w piątek na terenie osiedla i w swoim mieszkaniu.
Generalnie wszytko wydaje się być na ukończeniu. Trwają jakieś prace podłaczeniowo uruchomieniowe.
Wg informacji jakie dostałem w przyszłym tygodniu maja być odbiory p-poż, sanitarne i budowlane.
Oznacza to, ze zgłosili budynek do gotowości do odbiorów a nie o PnU.
Jeśli tak jest to PnU będzie wydane nie wcześniej niż za miesiąc. Realne masowe odbiory mieszkań w grudniu.
Załączam trochę fotek
Byłem w piątek na terenie osiedla i w swoim mieszkaniu.
Generalnie wszytko wydaje się być na ukończeniu. Trwają jakieś prace podłaczeniowo uruchomieniowe.
Wg informacji jakie dostałem w przyszłym tygodniu maja być odbiory p-poż, sanitarne i budowlane.
Oznacza to, ze zgłosili budynek do gotowości do odbiorów a nie o PnU.
Jeśli tak jest to PnU będzie wydane nie wcześniej niż za miesiąc. Realne masowe odbiory mieszkań w grudniu.
Załączam trochę fotek
A biuro sprzedaży się zarzeka, że wniosek o pozwolenie na użytkowanie złożono.
Czy ktoś wie jak przebiegły odbiory inspekcji?
Czy wszyscy którzy odebrali mieszkania musieli powierzyć jeden Klucz panią z Ronsona na potrzeby inspekcji? Chciałbym zacząć wykańczać mieszkanie i trochę obawiam się pozostawić sprzęt wykonawcy oraz materiały budowlane w lokalu z myślą że nie wiem kto może mieć do niego prócz mnie dostęp. Czy ktoś z Was zmieniał może wkładki w zamku na własną rękę z tych budowlanych na jakieś inne przejściowe do czasu wstawienia tych ostatecznych przez firmę wynajętą przez dewelopera?
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Ja też dostałem tylko jeden klucz. Nic mi dotąd z mieszkania nie zginęłomarcinn06 pisze:Czy wszyscy którzy odebrali mieszkania musieli powierzyć jeden Klucz panią z Ronsona na potrzeby inspekcji?

Jakieś newsy na temat pnu?