Klub Malucha
Re: Klub Malucha
To ciekawe. Jak opowiemy się przeciw KM to go zamkną?
Cała ta akcja to prosty przekręt, który jest zgrabnie grany na emocjach/dzieciach i ma na celu włączenie Wspólnoty we współfinansowanie reklamy. Jedno "NIE" już zgłoszone.
My korzystaliśmy raz z KM. Jakie kompetencje i jak zachowuje się Pani pilnująca dzieci nie wiem.
Generalnie inicjatywa dla mnie jest ok, ale
-nie fair jest reklama Ronsona, że klub jest bezpłatny dla Mieszkańców ( wabik bez pokrycia)
-zastanawia mnie dlaczego w opłaty są włączone garaże, o ile powierzchnia mieszkania jest dobrym wyznacznikiem opłat o tyle garażu nie rozumiem
- jak nasz zarządca będze zmieniał koszty w momencie kolejnej partii przyjęcia Nowych Mieszkańców? Co pół roku będzie korekta, czy opłata pozostanie bez zmian i KM będzie dochodowym interesem??
Rozwiązanieniem na odkrycie tej bezpłatnej atrakcji dla Mieszkańców jest wywieszenie w naszej nowej tablicy ogłoszeń informacji o naszym forum. Może potencjali Mieszkańcy zajrzą przed zakupem, a przy okazji może wzrośnie popularność forum.
Mam jeszcze pomysł na późniejszy rozwój KM jeżeli będziemy wiedzieli jakie Maluchy w jakim wieku uczestniczą w zajęciach może udałoby się zrobić im zajęcia zorganizowane?
Generalnie inicjatywa dla mnie jest ok, ale

-nie fair jest reklama Ronsona, że klub jest bezpłatny dla Mieszkańców ( wabik bez pokrycia)
-zastanawia mnie dlaczego w opłaty są włączone garaże, o ile powierzchnia mieszkania jest dobrym wyznacznikiem opłat o tyle garażu nie rozumiem

- jak nasz zarządca będze zmieniał koszty w momencie kolejnej partii przyjęcia Nowych Mieszkańców? Co pół roku będzie korekta, czy opłata pozostanie bez zmian i KM będzie dochodowym interesem??
Rozwiązanieniem na odkrycie tej bezpłatnej atrakcji dla Mieszkańców jest wywieszenie w naszej nowej tablicy ogłoszeń informacji o naszym forum. Może potencjali Mieszkańcy zajrzą przed zakupem, a przy okazji może wzrośnie popularność forum.
Mam jeszcze pomysł na późniejszy rozwój KM jeżeli będziemy wiedzieli jakie Maluchy w jakim wieku uczestniczą w zajęciach może udałoby się zrobić im zajęcia zorganizowane?
Pozdrawiam
Justa
Justa
może opcją jest, że dla Verdisowych maluchów bezpłatne, albo z obniżonymi "czesnym", a dla zewnętrznych pełnopłatne, tak aby pokryć maksymalnie koszty
Drugie NIE też zgłoszone. Zbyt duże pieniądze zapłaciliśmy za mieszkanie, żeby jeszcze współfinansować reklamę Ronsona 

czy Ten Klubik ma jakąś stronę internetową? Czy ktoś z Was z niego korzysta?
o stronie nic nie wiem ale my korzystamy. Co by kto nie mowil jest to duzy benefit dla osob ktore maja dzieci. ( szczegolnie ze panie pracujace tam sa mile na tyle ze biora nawet dzieci z pieluchami ponizej 3 lat, z nocnikiem itp )
co nie mile to te dyskusje dokola ze mam za to placic. przez nastepne 100 lat - wtedy taniej wyszlo by prywatny zlobek sobie wynajac na 2 lata ...
co nie mile to te dyskusje dokola ze mam za to placic. przez nastepne 100 lat - wtedy taniej wyszlo by prywatny zlobek sobie wynajac na 2 lata ...
Podobnież Klub Malucha został zlikwidowany? Ktoś coś wie? Co się stało?
Pozdr
Marcin
Pozdr
Marcin
Tak, deweloper sprzedał prawie wszystkie mieszkania, więc po co go dalej utrzymywać?malin pisze:Podobnież Klub Malucha został zlikwidowany? Ktoś coś wie? Co się stało?
Pozdr
Marcin

Hej, wróćmy na chwilę do tematu. Ostatnio pytałam Panią w biurze sprzedaży, co z Klubem, odpowiedziała mi, że są prowadzone negocjacje z kimś ze wspólnoty na temat Klubu i że pod koniec miesiąca będzie coś wiadomo. Nie to, że naiwnie wierzę, że Klub będzie nadal finansowany przez dewelopera, ale pytanie, czy rzeczywiście ktoś coś z was wie na temat prowadzonych rozmów, bo coś mi tu ... śmierdzi.