Na -1 mam basen przed samochodem Kapie nieustannie. Tworzą się już nawet małe rzeczki jak popada . Ogólnie rzecz biorąc jest to jakaś parodia należytego wykonania robót budowlanych...
To kiepska informacja, bo zaraz pojawi się grzyb na ścianach. Może nie będzie tak jak w jednym z wcale nie starych garaży podziemnych na Ochocie gdzie teraz trzymam motocykl, który wygląda jak sceneria jak z Indiany Jones'a: woda leje się strumieniami, stalaktyty i wielkie jezioro na podłodze, ściany jednolicie czarne od grzyba a do tego zatęchły zapach 200-letniej piwnicy... ale jednak takie zdjęcia jakie wrzucacie świadczą niechybnie o spapranej izolacji i warto to gremialnie zgłaszać do R., niech poprawiają.
marcinn06 pisze:Na -1 mam basen przed samochodem Kapie nieustannie. Tworzą się już nawet małe rzeczki jak popada . Ogólnie rzecz biorąc jest to jakaś parodia należytego wykonania robót budowlanych...
Na -1 czy na -2? Ja na -1 nie zauważyłem póki co żadnego przeciekania/kapania. Jedyna woda to ta, która spływa z mokrych po deszczu samochodów. Popraw mnie proszę, jeśli się mylę.
Już wszystko wiadomo. Takie usterki zgałaszamy do RedNETu. Problemem był wyciek z kaloryfera. Zacinającą się windę (drzwi) w 1 klatce bud. D, również zgłosiłem.
Witam,
w budynku E, Sowińskiego 53C na poziomie -2 pojawiła się wilgoć, purchle na ścianie, odpadająca farba.
Zdjęcia poniżej.
Jeżeli osoby z 53C są zainteresowane można zacząć przesyłać karty usterki.
Załączniki
Verdis, Sowińskiego 53C, garaż poziom -2, Drzwi garażowe zdj 1
Verdis, Sowińskiego 53C, garaż poziom -2, Drzwi garażowe zdj 2
Verdis, Sowińskiego 53C, garaż poziom -2, Drzwi garażowe zdj 3
Verdis, Sowińskiego 53C, garaż poziom -2, Drzwi garażowe zdj 4
Verdis, Sowińskiego 53C, garaż poziom -2, Drzwi komórki lok zdj 1
Verdis, Sowińskiego 53C, garaż poziom -2, Drzwi komórki lok zdj 2
Verdis, Sowińskiego 53C, garaż poziom -2, Przejście winda-schody do garażu zdj 1
Verdis, Sowińskiego 53C, garaż poziom -2, Przejście winda-schody do garażu zdj 2
Verdis, Sowińskiego 53C, garaż poziom -2, Przejście winda-schody do garażu zdj 3