Parkowanie wzdłuż osiedla, stan ulic
Re: Parkowanie wzdłuż osiedla, stan ulic
Dzwońcie na SM, tylko wtedy reagują jeśli jest dużo telefonów z prośbą o interwencję.
Ja dzwoniłam już 2 razy. To jest nie do zniesienia, że człowiek nie może się wydostać z własnego osiedla!!
DZWOŃCIE!!
Ja dzwoniłam już 2 razy. To jest nie do zniesienia, że człowiek nie może się wydostać z własnego osiedla!!
DZWOŃCIE!!
Mnie się wydaje, że to jest związane z tą budową co była na Sowińskiego w stronę parku... dodatkowo te kontenery mieszkalne. Powoli damy radę. Kilka blokad i znów nie będą parkować...
-
- Potwierdzony mieszkaniec
- Budynek: 53G
Ulica była zastawiona, ponieważ ktoś tak ambitnie skoordynował asfaltowanie, że zorganizowano je o 17 w piątek, całkowicie odcinając dojazd do okolicznych budynków. Ludzie nagle odbijali się od "umyślnego", który informował, że ulica będzie przejezdna ok. 22. W praktyce duża część mieszkańców LC Corp i osiedla Vis-a-vis nie mogła w ogóle dojechać do swoich garaży. Ponoć Straż Miejska nie zgodziła się na tymczasowy przejazd przez park. Ludzie zostawili auta gdzie popadnie, a Ci, którzy np. wyjeżdżali zostawili je na cały weekend. SM z tego powodu rozpoczęła interwencje dopiero dzisiaj w nocy. Od rana jest już porządek i wszystko wróciło do normy.
Drive tastefully
-
Prace miała zakończyć się do 17, ale z powodu awarii maszyny przeciągneły się. Brak informacji spowodował , że wszyscy pojechali samochodami. Jakby była wcześniej informacja na tych osiedlach, to by cześć osób mogła zrezygnować z podróżny samochodem tego dnia.
-
Drive tastefully
Trochę to śmieszne. To nie jest tak, że deweloper musial zapewnić miejsca przy osiedlu dla osób trzecich? Może my też powinniśmy nasze osłupkować bo teraz goście z lc będą stawać u nas. Paranoja jakaś z tym lc corp.MCL pisze: ↑12 sie 2019, o 09:11 I po parkingu, np. dla gości? Od rana trwa „słupkowanie”.
https://pasteboard.co/IsjzZ5t.jpg
Pozwolę sobie wykorzystać Twoje zdjęcie MCL i zgłoszę to na 19115. Ciekawe czy to w ogóle legalne.
Nawet jak te miejsca byly, to szansa na skorzystanie z nich byla bliska "0".MCL pisze: ↑12 sie 2019, o 09:11 I po parkingu, np. dla gości? Od rana trwa „słupkowanie”.
https://pasteboard.co/IsjzZ5t.jpg
A orientujecie się może, czy to nasi mieszkańcy parkują dwa motocykle zaraz przy wejściu do naszego osiedla? Pomysł na parking pod dachem wybitny 

Pozdrawiam
Justa
Justa
-
Śmiało.
Bez przesady, czasami trafiało się tam miejsce. Przynajmniej można było próbować, a teraz goście nie mają nawet 5 centymetrów na postawienie auta. Nakielska rozkopana, na Baltazara ścisk, o Szulborskiej nie mówię (idiotów, którzy stają na przejściu i zasłaniają widok powinno się piętnować na dzień dobry).
Drive tastefully