Parkowanie wzdłuż osiedla, stan ulic
Re: Parkowanie wzdłuż osiedla, stan ulic
Ciekawe jak tam dzisiaj strażakom szło przepychanie się wśród zaparkowanych samochodów
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... bryce.html
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... bryce.html
W piątek ktoś zaparkował auto na wyjeździe z garażu w taki sposób, że ledwie dało przecisnąć się pomiędzy nim a autem parkującym pod sklepem z felgami. To juz jest przesada!
To zdjecie nie wymaga chyba komentarza, ostatnio ten samochod codziennie stoi na chodniku przed 53a
A widział ktoś dziś kawałki płyt/kamienia, który leżał na tej naszej ulicy? Czyżby panom z sąsiedniej budowy coś spadło? 

To byl styropian szary, pewnie z budowy lcc
Yhm... wyglądało dużo poważniej 

-
- Potwierdzony mieszkaniec
Właściciele, których dziś dopadłem z pytaniem, czy zajmowane przez nich miejsce wygląda im na parking uparcie twierdzili, że mają zgodę administratora osiedla. Interesujące.moon pisze:To zdjecie nie wymaga chyba komentarza, ostatnio ten samochod codziennie stoi na chodniku przed 53a
986 lub 997
Właśnie przed chwilą miałam ostrą wymianę z kierowcą busa i z panem Borelowskim telefonicznie. Zgodę owszem mieli ale w ubiegłym tygodniu i na czas załadunku. Uświadomiłam Temu kierowcy, że chodnik to chodnik i jak widzę nic nie wyładowują a miejsce parkingowe na przeciwko lokalu jest wolne, więc jego argumenty mijają się z rzeczywistością Chyba miał mnie dość i przestawił samochód
Musimy zwracać uwagę na takie zachowanie bo ekipy odjadą a my z czasem będziemy mieli spore wydatki związane z naprawą zniszczeń, których można przecież uniknąć.

Musimy zwracać uwagę na takie zachowanie bo ekipy odjadą a my z czasem będziemy mieli spore wydatki związane z naprawą zniszczeń, których można przecież uniknąć.
Pozdrawiam
Justa
Justa
Re: Wygląd estetyczny osiedla
Uciąłem dziś sobie dłuższą pogawędkę z panem ze straży miejskiej i kierowcą holownika... dowiedziałem się m.in., że ich dzisiejsza interwencja dot. usunięcia aut z ulicy Sowińskiego, była li tylko na czyjeś wezwanie...