Windy
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Re: Windy
Drugi etap ma Schindlera.
Koszmar... Czytając takie newsy jestem za monitoringiem wszystkich pięterKonkordat pisze:wczoraj ktoś w budynku D zbił szybkę w ppożu, nie wiem dokładnie gdzie, ale przez to stanęły windy, i nie wiem czy przypadkiem straż nas wczoraj nie odwiedzała

Pozdrawiam
Justa
Justa
a u nas ktos drzwi rozwalil. ciezko powiedziec ale jesli sie zacial i posiedzial kilka godzin to sie nie dziwie ....
mieszkalem 3 lata z winda otisa i miala mniej problemow niz kone przez 3 lata !
mieszkalem 3 lata z winda otisa i miala mniej problemow niz kone przez 3 lata !
Konkordat, tak, dotarła do mnie ta wiadomość... nawet straż pożarną widziałem... ale od razu jakoś nie skojarzyłem faktów... co nie zmienia faktu, że musiałem chodzić 
tom, no to nie miałeś lekko... tak, my mamy Schindlera... przynajmniej serwis w miarę szybko przyjeżdża. Czas na dotarcie mają - 2h...

tom, no to nie miałeś lekko... tak, my mamy Schindlera... przynajmniej serwis w miarę szybko przyjeżdża. Czas na dotarcie mają - 2h...
W bud C ktos wywiercil w plycie osb w windzie 4 otwory w scianach. Z tego co widac przez dziurke, uszkodzone jest lustro pod plyta...pewnie madre robole, bo nie sadze zeby mieszkaniec. Zaplaciny za to wszyscy...
Dzwonilem przed chwilą do p. Patryka.dudek pisze:Czy ktoś ma jakieś info o terminie usunięcia awarii windy w 53 kl. 1?
Niestety wygląda na to, że najwcześniej jutro, a najpóźniej do piątku. Czekają na jakąś zamówioną część.
-
- Potwierdzony mieszkaniec
W windzie powinny palić się wszystkie, więc może po prostu przepaliły się Wam żarówki?