Antena zbiorcza, dostawcy Internetu / kablówki
Re: Który z providerow Internetu?
Dobre wiadomości od administratora, p. Patryka Borelowskiego. Od poniedziałku ruszają formalności i UPC wchodzi z instalacją okablowania na budynki D i E. Całość powinna zająć ok. 1,5 miesiąca, wtedy też będzie można składać indywidualne wnioski o podłączenie w lokalach.
Marcin Smolarek
53D
53D
Witam,
A wiadomo może, czy Vectra też będzie podłączona do nowych budynków?
Pozdrawiam
A wiadomo może, czy Vectra też będzie podłączona do nowych budynków?
Pozdrawiam
podspodem, no to bajka 

Rozmowy dotyczyły UPC, ale teoretycznie możliwość zainstalowania okablowania ma każdy operator, który wyrazi taką chęć. Tyle, że Supermedia i UPC mają już swoje okablowanie w budynkach A, B i C i sporą pulę przechwyconych klientów. Raczej mało prawdopodobne, aby Vectra czy inna firma chciała do nas wchodzić jako trzeci dostawca.
Marcin Smolarek
53D
53D
Wg informacji na stronie vectry w budynkach 53, 53a i 53b jest możliwość podłączenia.
No to widać, że i ten rynek się zmienia. Jeszcze kilka lat temu jeśli w budynku był jeden dostawca, to pozostali twierdzili, że nie opłaca im się dociągać swoich kabli...
Marcin Smolarek
53D
53D
Ja. Sprawdzałem i w vectrze tylko pojawia się adres jako zarejestrowany.
Usług nie świadczą...
Usług nie świadczą...
czy ktos z Was ma supermedia ? jak wyglada stabilosc lacza internetowego ? czy dostarczaja zakres ktory oferuja ?
Czyli co nikt nie ma????
Mi upc zrywa vpna co jest z deka irytujące zmienilbym na te supermedia ale boję się wymienić na gorsze....
Mi upc zrywa vpna co jest z deka irytujące zmienilbym na te supermedia ale boję się wymienić na gorsze....