Antena zbiorcza, dostawcy Internetu / kablówki
Re: Który z providerow Internetu?
ja jestem za UPC - jak tylko będzie dostępne to się podpinam
Re: oferta Supermedia
"Dla bezpiecznego i poprawnego działania sieci WiFi polecam skorzystać z dodatkowej usługi profesjonalnej konfiguracji routera w cenie 40 zł jednorazowo. "
taaa.. nic tylko zamawiać...
taaa.. nic tylko zamawiać...
Re: oferta Supermedia
Dokładnie... wielka sztuka WIFi postawić dobrze... ehh... zawsze okazja do zarobienia dodatkowych 40PLN... ale coś czuję, że wiele nie zarobią, bo ludzie nie lubią nie mieć wyboru... szczególnie, że oferta jest średnia... i to bardzo w porównaniu do UPC...
Ja też za UPC, chociaż mi się troszkę mniej spieszy. Ale do ew. wniosku oczywiście się dołączę.
Witam,
Ja również czekam na UPC - korzystam z ich usług ponad 2 lata. W tym momencie, skoro nie mogę przenieść usługi zawiesiłem ją bezpłatnie na 2 miesiące.
Pozdrawiam
Tomek
Ja również czekam na UPC - korzystam z ich usług ponad 2 lata. W tym momencie, skoro nie mogę przenieść usługi zawiesiłem ją bezpłatnie na 2 miesiące.
Pozdrawiam
Tomek
Dobrze wiedzieć, że tak można...
Przy pierwszym etapie grupa osób korzystających z zewnetrznego notariusza zapisała sobie w aktach notarialnych konieczność wykonania instalacji Telewizyjnej jako niewykonanie umowy przedwstępnej. Pewnie dzięki całej grupie udo nam się wyegzekwować tą instalację.podspodem pisze:Faktyczne powody całego zamieszania z UPC zaczynają się wreszcie klarować. Początek tych przepychanek sięgają pierwszego etapu, kiedy okazało się, że gniazdka telewizyjne w ścianach były tak na prawdę tylko pustymi peszlami. Lokatorzy naciskali na wykonanie gniazdek, UPC chciało za ułożenie tych kabli do każdego mieszkania kasę, Ronson nie chciał zapłacić i skończyło się permanentnym fochem.
Teraz widzę cwaniactwo wyjdzie bokiem Ronsonowi. Nie czujecie się zobowiązani do korzystania z Supermedia bo defacto Ronson ma obowiązek położyć kable w każdym mieszkaniu...
Pozdrawiam
Justa
Justa
Po negocjacjach można, standardowo taka usługa 29 PLN.Kris pisze:Dobrze wiedzieć, że tak można...
tomekesz, to też niewiele i warto w razie czego... rozumiem, że sprzęt też zostawiają? Bo mam nowy i nie chcę go oddawać...
Sprzęt na ten okres również zostaje, nie ma potrzeby go oddawać.