nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
Re: nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
Wczoraj widziałem tam policję i łapała takich co jechali na pamięc:-) więc uwaga!
W temacie jeżdżenia pod prąd - trochę odradzam, bo jak będziecie mieli stłuczkę przy skrzyżowaniu z baltazara to z automatu jest Wasza wina (bo jedziecie pod prąd).
W temacie inwestycji w okolicy - znalazłem taką stronkę, jakby kogoś interesowało co się dzieje z budżetem partycypacyjnym: http://twojbudzet.um.warszawa.pl/projekty?did[]=49
Asfalt i latarnie na Sowińskiego - do 10 grudnia
Przebudowa chodnika wzdłuż Cmentarza przy ul. Wolskiej 180/182 i ciągu pieszojezdnego z zatokami parkingowymi przy ul. Wolskiej 174/176 - do 10 grudnia
W temacie inwestycji w okolicy - znalazłem taką stronkę, jakby kogoś interesowało co się dzieje z budżetem partycypacyjnym: http://twojbudzet.um.warszawa.pl/projekty?did[]=49
Asfalt i latarnie na Sowińskiego - do 10 grudnia
Przebudowa chodnika wzdłuż Cmentarza przy ul. Wolskiej 180/182 i ciągu pieszojezdnego z zatokami parkingowymi przy ul. Wolskiej 174/176 - do 10 grudnia
Niebawem nie będzie tego znaku, więc i przepisów łamał nie będę...
Trochę luzu i rozprężenia proponuję 

Myślę, iż nie jest to przygotowanie do 1 listopada.Kris pisze:Niebawem nie będzie tego znaku, więc i przepisów łamał nie będę...Trochę luzu i rozprężenia proponuję
ale ja jestem wyluzowany i rozprężonyKris pisze:Niebawem nie będzie tego znaku, więc i przepisów łamał nie będę...Trochę luzu i rozprężenia proponuję
mówię tylko że jeżdżąc pod prąd utrudniasz innym wjazd, który to problem moim zdaniem wprowadzenie ruchu jednokierunkowego miało wyeliminować
vadrer, masz na pewno trochę racji, ale zauważ, że rano, 90% ruchu to właśnie wyjazdowy...
A po poludniu wlasnie zgodnie ze znakami...Kris pisze:vadrer, masz na pewno trochę racji, ale zauważ, że rano, 90% ruchu to właśnie wyjazdowy...
No a teraz przy wjezdzie do Niekielskiej jest jeszcze dodatkowo postawiony znak droga bez wyjazdu.... WTF... w piatek nie wjechalem bo widzialem po drugiej stronie smieciarke.... no ale jakos na co dzien nie widze przeszkod, zeby po wjezdzie w uliczke wyjechac z niej obok naszego osiedla....
jakim cudem droga jednokierunkowa może być drogą bez przejazdu? to się kupy nie trzyma...
Wydaje mi się że znak dotyczy całej długości drogi tj. także Człuchowskiej, która jak widać na Google maps jest ulicą ślepą tak samo zresztą jak na planie zagospodarowania przestrzennego dla tego rejonu