Ogrzewanie w mieszkaniu
Re: Ogrzewanie w mieszkaniu
Dzwoniłem pod ten numer przed świętami i zgłaszałem problem z ogrzewaniem. Zrobił to również inny mieszkaniec. Pani, która odbiera ten telefon 24/7 obiecała, że zweryfikuje usterkę i oddzwoni jak najszybciej. Oczywiście nie oddzwoniła.
P. Patryk napisał mi w mailu, że od rana ktoś naprawia węzeł grzewczy. Zobaczymy wieczorem z jakim efektem.
P. Patryk napisał mi w mailu, że od rana ktoś naprawia węzeł grzewczy. Zobaczymy wieczorem z jakim efektem.
Ja też otrzymałam odpowiedź, że faktycznie jest problem i że zostało to przekazane do naprawy.
Jak narazie niestety jest chłodniej niż wczoraj, grzejniki są ledwie ciepłe

Bedzie trzeba zrobic integracje sąsiedzką i przebywac stadnie w jednym mieszkaniu - bedzie cieplejAga_Lk pisze:Ja też otrzymałam odpowiedź, że faktycznie jest problem i że zostało to przekazane do naprawy.

Zastanawiam sie gdzie to sie naprawia, czy mozemy sprawdzic "organoleptycznie" czy, ktos rzeczywiscie nad problemem pracuje?
A ktoś z was uzyskał informacje ile potrwa naprawa? (bo ja tylko tyle ze pracują nad tym) a ze dzwoniłam rano to liczyłam ze po powrocie z pracy będzie sauna
- a tu dalej 19,5.

-
- Potwierdzony mieszkaniec
Mogę przyjąć do siebie, "na przechowanie", sąsiadkę. Zgłoszenia ze zdjęciem i informacją o stanie cywilnym proszę kierować na PW ;P;).
Właśnie sprawdzam u siebie grzejniki, jest gorzej bo robią się chłodniejsze...
U mnie też to samo, blok F. Wszystko na maxa a w mieszkaniu ledwo powyżej 20 stopni...
Tak sobie myślę, że warto by było, żeby zdecydowana większość z Nas to zgłosiła... @KubaS u mnie też 20 stopni
U mnie, w bloku F dziś też dość chłodno. Zgłosiłam sprawę do Integrum. Mam nadzieję że szybko zareagują.
Myślę że chodzi porostu o fakt ze jest jeszcze mało zamieszkanych lokali w waszym budynku i stąd cały problem