nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
Re: nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
coś sie dzieje, Szulborska stała się jednokierunkowa, może to też w związku z pracami
Dziś rano nie stanowiło to przeszkody dla niektórych żeby jeździć na pamięć pod prądKonkordat pisze:coś sie dzieje, Szulborska stała się jednokierunkowa, może to też w związku z pracami

A na marginesie, to chyba rozsądniejsze byłoby ustawienie tam kierunku ruchu odwrotnie, żeby sprawniej opróżniać uliczki osiedlowe np. podczas porannego wyjazdu do pracy
Sumienie mam czyste. Nieużywane.
Zmiany są chyba tymczasowe w związku z 1 listopada.
A co, teraz nie można jechać Szulborską w kierunku Redutowej?
z tego co wiem zmiana jest na stałe, a kierunek chyba podyktowany jest kierunkiem zaparkowanych aut, 90% dziobem do na 

No to głupota jak zwykle... nikt się nie pokusił o logiczne myślenie... ale jakoś mnie to nie dziwi... cóż...
Tak naprawde to chyba nie ma zadnej roznicy. Gdyby bylo w druga strone to wszyscy mieszkajacy w blokach przy Szulborskiej (tam gdzie sa pobite gary i naprzeciwko) musieliby dojezdzac do miejsc przez ten krotki odcinek Sowinskiego przy piekarni... wiec popoludniami mogloby byc nieciekawie.
Jak dla mnie to wole dluzej jechac do pracy niz wracac do domu (wtedy kazda sekunda sie liczy
)
Jak dla mnie to wole dluzej jechac do pracy niz wracac do domu (wtedy kazda sekunda sie liczy

Nie narzekajmy, bo zadne rozwiazanie nie byloby dobre, a Szulborska zdecydowanie byla nieprzejezdna jako ulica 2-kierunkowa.
Ja dalej jeżdżę tak, jak jeździłem... pewnie i tak niebawem (po WŚ) ten znak zniknie... a widzę, że takich jak ja jest wielu 

i naprawdę musisz się tym chwalić na forum?
trochę na zasadzie - postawili znak ale ponieważ mi nie pasuje to będę robił jak mi się chce, bo zawsze tak robiłem a inni też tak robią
słabo
trochę na zasadzie - postawili znak ale ponieważ mi nie pasuje to będę robił jak mi się chce, bo zawsze tak robiłem a inni też tak robią
słabo