Antena zbiorcza, dostawcy Internetu / kablówki
Re: Który z providerow Internetu?
dzięki - już napisałem do jednego i drugiego
Również dziękuje i napisałem także...
Dostałem informację, że do czasu objęcia wspólnotą budynków D i E nie ma możliwości wejścia UPC. Supermedia położyła okablowanie, czego nie chciało zrobić UPC, stad wybór tej właśnie firmy. Jak już wspólnota będzie miała większość (a nie Ronson) zapewne możliwość przegłosowania wejścia drugiego operatora się pojawi ale potrwa to chwilę.
Świetnie... czyli znów pozostaniemy sami sobie... i ciekawe co mam zrobić ze swoją umową... bo jeszcze miesiąc zapłacić czy dwa (nie używając) to mogę, ale już pół roku to nie będę... a oferta Supermedia mi nie odpowiada niestety...
Czyżby pozostawała tylko antena zbiorcza i iPlus?
Czyżby pozostawała tylko antena zbiorcza i iPlus?

Albo dobry sąsiad co się WiFi podzieli.Czyżby pozostawała tylko [...] iPlus?
hehe no tak 

Temat mnie nie dotyczy, ale napiszcie skargę do UOKiK. Nikt nie może ograniczać konkurencji.
and, a nie wydaje Ci się, że to nie nasza rola, a podmiotu, którego to dotyczy?
Pewnie tak, tylko że bieżąca sytuacja jest bardziej dotkliwa dla nas niż dla UPC. Oni mogliby nawet nigdy nas nie podłączyć i specjalnie z tego powodu nie byliby smutni.Kris pisze:and, a nie wydaje Ci się, że to nie nasza rola, a podmiotu, którego to dotyczy?
Rozumiem, że w tym momencie Ronson jest formalnym właścicielem całych budynków 53c i 53d tylko czy coś w ten sposób uzyska, że będzie utrudniał (jeśli faktycznie to przez niego jest zwłoka) dopóki nie będziemy mieli większości we wspólnocie?
Nic nie uzyska, a także nic nie przegra... dlatego ma to gdzieś...Pawelek pisze: Pewnie tak, tylko że bieżąca sytuacja jest bardziej dotkliwa dla nas niż dla UPC. Oni mogliby nawet nigdy nas nie podłączyć i specjalnie z tego powodu nie byliby smutni.
Rozumiem, że w tym momencie Ronson jest formalnym właścicielem całych budynków 53c i 53d tylko czy coś w ten sposób uzyska, że będzie utrudniał (jeśli faktycznie to przez niego jest zwłoka) dopóki nie będziemy mieli większości we wspólnocie?