nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
Re: nowe inwestycje w okolicy i remont sowińskiego
może zgłosimy jakiś parking w okolicy ? rozwiązałoby to problem zastawionego skrzyżowania na naszym osiedlu 

Projekt ten zgłosił sąsiad z Sawa Domand pisze:Ciekawe kto zgłosił ten projekt?
Brawo dla sąsiada
A wiadomo kiedy rozpocznie się ten remont ?

A wiadomo kiedy rozpocznie się ten remont ?
a ja mam pytanie - być może już było ale przeoczyłem - czy ten remont Sowińskiego w ramach budżetu partycypacyjnego ma dotyczyć całego odcinka od Pustola do konca osiedla Sawa Dom i LCC (w stronę cmentarza)? czy jakiegos innego odcinka?
a zacznie sie chyba w 2015 bo to budżet na 2015 chyba
a zacznie sie chyba w 2015 bo to budżet na 2015 chyba
Z tego co zrozumiałem z opisu na stronie budżetu obywatelskiego - odcinek z trylinki pomiędzy Pustola a Smolki.
https://wawa.zetwibo.pl/task/publicView/884
https://wawa.zetwibo.pl/task/publicView/884
ale tam jest napisane 270m - wydaje mi się, że od Pustola do Smółki jest trochę mniej....
Wg wujka googla 95 m - point taken. Ale nie kojarzę, aby Sowińskiego była wyłożona kostką betonową na jakimkolwiek innym odcinku. Nie mam okazji potwierdzić tego organoleptycznie, ale szybka wycieczka na google street view potwierdza to, co napisałem powyżej.
Może o metry kwadratowe chodzi? 

a na odcinku od Człuchowskiej do początku "alejki" do parku?
Przyjąłem milczące założenie, że ogarnie to LC Corp, tak jak Ronson zrobił ten kawałek koło nas. Ale może być ono błędne, bo od Człuchowskiej do granicy cmentarza jest w googlu 240 m. Ktoś wspominał wyżej, że wniosek pochodzi od mieszkańca Sawa Dom, więc możesz mieć rację.
Dygresja: ta nasza dyskusja obnaża największą słabość tegorocznego budżetu obywatelskiego - brak opisów poszczególnych projektów, które pomogłyby w ich jednoznacznej identyfikacji.
Dygresja: ta nasza dyskusja obnaża największą słabość tegorocznego budżetu obywatelskiego - brak opisów poszczególnych projektów, które pomogłyby w ich jednoznacznej identyfikacji.