Okoliczne sklepy i lokale usługowe
Re: Okoliczne sklepy i lokale usługowe
Nie utrzyma się....
Czyli jest nadzieja 

chyba, że fani hot-dogów wesprą tą inwestycję
albo wielosztuk

szkoda, że nie piekarnia. Życzę im powodzenia i cieszę się, że nie pod moim blokiem:)
a'propos piekarni, czy mi się tylko wydaje czy asortyment pomału ubożeje i piekarnia coś kiepsko egzystuje?
Pozdrawiam
Justa
Justa
jeśli chodzi o piekarnię to ja już dawno tam nie zaglądam, kiepskiej jakości pieczywo
zdecydowanie fatalne pieczywo. Przydałaby się jakaś galeria wypieków .....
Czy coś wiadomo w sprawie tej kawiarni? Prawda to?soltys100 pisze:Witam,
dowiedziałem się, że w budynku 53a lok. U8 będzie się otwierała kawiarnia
chyba tak bo widziałam jakieś stoliki:)
Mieszkamy tu od 2013 roku a dziś (dopiero a może już?) dostałam ochrzan od pani ze sklepu z Lotto, że robię zakupy za nierozsądną kwotę, żeby zapłacić zbliżeniowo. Poprosiłam ją o padnie kwoty, która jest rozsądna jej zdaniem, żeby móc zapłacić kartką, w odpowiedzi Pani odesłała mnie do bankomatu. Jestem zszokowana, bo ta pani zawsze wydawała mi się miła.
Panie w piekarni nie przyjmują już paczek na przechowanie, pani w sklepie na mnie krzyczy... co się dzieje z ludźmi? Niestety, sklep więcej mojej osoby nie zobaczy i polecić go innym nie mogę...
Panie w piekarni nie przyjmują już paczek na przechowanie, pani w sklepie na mnie krzyczy... co się dzieje z ludźmi? Niestety, sklep więcej mojej osoby nie zobaczy i polecić go innym nie mogę...