Zakłócenia dostaw wody, awarie ogrzewania
Re: Zakłócenia dostaw wody, awarie ogrzewania
Czy u Was też woda pachnie ostatnio intensywnie chlorem?
To nie jest tylko sytuacja z porannego upływu wody... Wieczorem też czuć chlor...
To nie jest tylko sytuacja z porannego upływu wody... Wieczorem też czuć chlor...
Pozdrawiam
Justa
Justa
Tak. Tez poczulismy
Witam
Wg informacji przy windzie w budynku D(nie wiem co z pozostałymi budynkami) dzisiaj nie będzie zimnej i ciepłej wody od 9 do 11.
Pozdrawiam
Radek
Wg informacji przy windzie w budynku D(nie wiem co z pozostałymi budynkami) dzisiaj nie będzie zimnej i ciepłej wody od 9 do 11.
Pozdrawiam
Radek
mieszkańcy bloku D - czy równiez czekacie długo na ciepłą wodę? Szczególnie po 20
my raczej takich problemów nie zauważamy, ale rurka z ciepłą wodą jest zlokalizowana w łazience, może dlatego, czas oczekiwania przy długim nieużywaniu to ok 15 sek przy niedużym ciśnieniu
Budynek F - czy tylko u mnie od rana nie ma ciepłej wody?
Do godziny 8:30 w Budynku G (53F) również brak ciepłej wody...
(EDIT):
O 8:30 wychodziłem z domu, więc nie wiem czy już jest... Wiem czego na pewno nie było... informacji o tym, że nie będzie ciepłej wody
(EDIT):
O 8:30 wychodziłem z domu, więc nie wiem czy już jest... Wiem czego na pewno nie było... informacji o tym, że nie będzie ciepłej wody

ja koło 7:00 zadzowniłem do administratora i powiedział że zgłosi sprawę do konserwatora, poprosiłem dziewczynę żeby około 13 zajrzała do mieszkania i sprawdziła czy już jest ciepła woda. Jeżeli nie będzie to będę dzwonił jeszcze raz, bo w 2015r. co jak co ale ciepłą wode jednak fajnie mieć.
Hej
6:00 i znowu brak ciepłej wody, budynek 53E..
6:00 i znowu brak ciepłej wody, budynek 53E..
W bloku G (53F) jak kilka postów wyżej, ciepłej wody nie było o 8:30... Tym razem zadzwoniłem do administracji i dowiedziałem się, że związane to jest z awarią systemów sterujących. Jest to naprawa gwarancyjna, która ma zostać dzisiaj wykonana.