Antena zbiorcza, dostawcy Internetu / kablówki
Re: Antena zbiorcza, dostawcy Internetu / kablówki
Pytałam właśnie o antenę zbiorczą oraz 'okablowanie' instalacji tv w mieszkaniu. Nie zamierzam podpisywac umowy z UPC bo mnie to nie interesuje. Wystarczy mi antena zbiorcza i kabelki w domku. Poza kwestią anteny, czy komus udało się wyegzekwowac od ronsona ukonczenie instalacji tv w mieszkaniu a może są wiesci, że ronson jednak zamierza zainstalowac antene zbiorcza...
Ronson podobno instaluje obecnie antenę zbiorczą, mi powiedziano, że mogą przeciągnąć kabelki, ale obecnie nie ma innego sygnału internetu poza UPC. Od początku czerwca ma dołączyć jeszcze mało znana firma Supermedia.
dzięki za info, muszę w takim razie bliżej zainteresowac się tematem
.
pozdrawiam

pozdrawiam
Który z providerow Internetu?
Ktorego z providerów Internetu polecacie na osiedlu?
Chodzi mi o jakość łaczy, czy w którym z nich wystepuje zrywanie polączeń, itp?
Chodzi mi o jakość łaczy, czy w którym z nich wystepuje zrywanie polączeń, itp?
Re: Który z providerow Internetu?
Ja mam UPC po trzykrotnej wymianie modemu (NIE POLECAM CISCO) WRESZCIE się uspokoilo.
Nadal mam problemy z polaczeniem SIP. Ale standardowe polaczenie pc-swiat działa ok.
W starej dobrej vectrze nie wiedziałem co to znaczy problemy z internetem.
Nadal mam problemy z polaczeniem SIP. Ale standardowe polaczenie pc-swiat działa ok.
W starej dobrej vectrze nie wiedziałem co to znaczy problemy z internetem.
A ja dla odmiany ucieszyłem się, że znów mogę mieć dalej UPC... w obecnej lokalizacji zero problemów... niedawno sprzęt wymieniony na nowy 

ja tez mam teraz UPC, w poprzednim mieszkaniu tez UPC i dotychczas (odpukać) żadnych problemów
Polecam supermedia. Mam internet i tv- tanio silny sygnał.
Czy ktoś jeszcze ma Supermedia?
Na jaki okres jest umowa?
Jakość sygnału w porządku?
Jak jest z obsługą klienta i obsługą techniczną w razie problemów?
Mam UPC i myślę czy nie zmienić. Jak policzyłem to przy dokupieniu telewizji i canal+ wychodzi spora sumka. Mam sam internet.
Na jaki okres jest umowa?
Jakość sygnału w porządku?
Jak jest z obsługą klienta i obsługą techniczną w razie problemów?
Mam UPC i myślę czy nie zmienić. Jak policzyłem to przy dokupieniu telewizji i canal+ wychodzi spora sumka. Mam sam internet.
Umowa na rok. Sygnał bardzo mocny. Smart tv działa bez problemu.